MTB route Sleenerzand

 Algemeen:

Met dank aan een grote groep vrijwilligers is er in de prachtige staatsbossen van het Sleenerzand een mooie en gevarieerde mountainbikeroute van 32 km gerealiseerd. Er is ook een verkorte lus te rijden van 20 km. De start van de route is bij de eerste parkeerplaats bij Recreatieplas de Kibbelkoele, aflag N376, richting Schoonoord.”

 

mtbroute Slenerzand Routebord MTb Route Slenerzand

 

 

 

 

 

 

 

 

Routeonderhoud:

De Bushbikers zijn verantwoordelijk voor het onderhoud aan de route. Er wordt periodiek aan onderhoud gedaan. Iedere Bushbiker wordt jaarlijks ingedeeld.

Het routeonderhoud wordt gecoördineerd door de routecommissie. Bij het aantreffen van onregelmatigheden, zoals omgewaaide bomen, andere gevaarlijke situaties en bijvoorbeeld vernielde routepaaltjes, kan dit gemeld worden aan info@bushbikers.nl

Wil je als niet-Bushbiker de club eens helpen met het onderhoud? Stuur dan een email naar info@busbikers.nl.
Alle hulp is welkom.

Wil je de club (ook) financieel ondersteunen?
Zodat wij de route goed kunnen blijven onderhouden, wordt dan donateur. Dit kan via info@busbikers.nl.

 

Helaas wordt aan de route regelmatig ernstige schade toegebracht door motorcrossers. Dit betreuren wij tenzeerste. Bij het signaleren van deze rijders of bij het aantreffen van sporen, wordt een ieder verzocht hiervan aangifte te doen bij de politie middels www.politie.nl – aangifte.

Bij voorbaat dank.

Bestuur Bushbikers, Sleen

Parkeerplaats MTB Route